Schi in Tirol si popas la Viena

Schi in Tirol si popas la Viena – ideal la Lucinel

Schi in Tirol si popas la Viena in Ianuarie cand incepe cu adevarat sezonul de schi in Austria !

Nu doar partiile sunt pline de schiori ci si hotelurile, pensiunile si restaurantele isi asteapta oaspetii cu bratele deschise.

In ultimii ani odata cu intrarea Romaniei in  UE,  turismul alpin austriac a cunoscut o crestere semnificativa.

Romanii devin din an in an mai  pasionati de schi, sport care la noi nu s-a bucurat niciodata de vreo popularitate deosebita…

Austria ofera  pe langa miile de km de piste special amenajate si intretinute ” nemteste”,  bineinteles si servicii de cazare calitativ superioare altor tari…

Astfel majoritatea turistilor romani apreciaza foarte mult felul cum sunt tratati ca oaspeti in Austria.

Principalele zone de schi  curtate de romani sunt dealtfel si  cele mai cunoscute in lumea-ntreaga cum ar fi :

Tirol, Salzburg si  Carintia .

Statiuni celebre cum ar fi Kitzbuel, Kufstein, Hallstatt, Zell am See, Kaprun sunt asaltate de mii romani.

Schi in Tirol si popas la Viena pentru shopping

Schi in Tirol si popas la Viena

Schi in Tirol si popas la Viena

In drum spre zonele de schi in Tirol sau la intoarcere spre Romania, majoritatea turistilor romanai fac un popas de-o zi, doua la Viena.

Aici frumusetile capitalei austriece completateaza tabloul unei vacante splendide. In aceasta perioada au loc si reducerile masive la toate bunurile de larg consum, astfel un raid scurt la shopping face toata lumea.

Cum la finalul vacantei si bugetul scade considerabil, gasirea unei cazari ieftine la Viena este hotaratoare, mai ales pentru o singura noapte.  Familiile cu copii (camera cu 3 sau 4 paturi) platesc  peste 100 euro /noapte/camera  daca doresc mic dejun si parcare asigurata.

Locul ideal de popas sau petrecere a unui sejur la Viena este Pensiunea LUCINEL, deschisa exclusiv pentru turistii romani.

Pensiunea Lucinel ofera servicii de cazare  ireprosabile la cele mai mici preturi din zona Vienei si chiar din  Austria.

Schi in Tirol si popas la Viena in zona centrala

Pensiunea Lucinel este poate  singura locatie turistica unde oaspetii sunt intampinati ca la mama acasa.

Va asteptam cu mici gustari si bauturi dupa bunul plac unde fiecare oaspete este tratat ca un prieten adevarat si nu ” rezolvat” ca si client…

Dorintele fiecaruia sunt indeplinite intocmai si fara zabava. Totodata pe langa consultanta turistica profesionala oaspetii beneficiaza pe perioada sejurului si de navigatoare GPS.

Cei care nu au un aparat GPS primescte un astfel de aparat, original setate cu obiective turistice Vieneze, locuri de parcare gratuita, restaurante ieftine, centre comerciale etc.

Fara concurenta este pretul camerei : de la 33 euro/noapte, camera dubla, cu parcare inclusa. Schi in Tirol si popas la Viena

Rezervare