Dunarea la 5 minute

5 minute pe jos, până la Dunăre

Oraşul istoric Viena a fost ridicat numai în partea de sud a Dunării, astăzi însă el se întinde pe ambele maluri. A luat naştere la intersecţia marilor drumuri  europene care duc in toate directiile . Dunărea formează aici mai multe braţe, care cuprind numeroase insule fluviale.
Dunărea este al doilea ca lungime între fluviile Europei (după Volga) si  izvorăşte din munţii Pădurea Neagră (Germania) sub forma a două râuri numite Brigach şi Breg .

Ele isi au izvorul  sub vârful Kandel (1241m), şi se unesc în Donaueschingen (678m) în curtea castelului Fürstenberg. Dunărea curge către sud-est pe o distanţă de aproximativ 2860 km, până la Marea Neagră. La vărsarea râului în Marea Neagră s-a format Delta Dunării.

Pensiunea Lucinel este situata la citeva sute de metri de Dunare , intr-o zona curata si linistita in imediata apropiere a luncii Dunarii (cca 100 m) .

Puteti intreprinde  drumetii  direct de la pensiune de unde  pornesc zeci de km de poteci si drumuri amenajate care va asteapta in orice anotimp al anului !!

Vara se poate face baie in Dunare !

Va asteptam la noi  www.pensiunea-lucinel.ro

Rezervare